Solucions

Experts en externalització de processos

Les nostres solucions

Experts en externalització de processos

Professionals especialistes en processos i gestió del canvi, consultoria energètica i assessorament en la creació, estratègia i operativa d’empreses.

A Abinitio disposem d’un equip de gestors especialistes en l’atenció al client i aquelles accions vinculades al “customer service”

Disposem d’un equip expert en gestió i tractament de dades, capaç d’optimitzar els processos utilitzant tecnologia aplicada a millorar la productivitat, l’eficàcia i la rendibilitat de les empreses.

Oferim un equip de vendes preparat i optimitzat per a cada projecte i enfocat als reptes i objectius de cadascun dels nostres clients.

Disposem d’equips especialistes en recuperació de deutes i formats per a cada sector o client. Disposem de tecnologia per automatitzar processos i agilitzar la gestió dels expedients, tant en amistós com judicial.

Utilitzem eines i tecnologies capdavanteres per millorar, agilitzar i adaptar la metodologia a les necessitats de cada client.

Amb més de 12 anys d’experiència en la recuperació de deute, estem presents durant tot el seu cicle de vida. Experts en els sectors de subministraments (Energia, Aigua) i Financer (Entitats de finançament al consum i Banca) així com la gestió del frau.

Equip jurídic

Amb més de 10 anys d’experiència en el gestor, som experts en el procés de cobrament de deutes i la gestió del frau.

Dades de la nostra empresa

Empleats
0
Anys d'experiència
0
Creixement anual
0 %

Alguns dels nostres projectes

Acompanyem i ajudem els nostres clients en tots els processos de la seva empresa

Diga'ns què podem fer per la teva empresa